Τι έκανε -και τι δεν έκανε- ο Πειν στην περσινή θητεία του στον Παναθηναϊκο! (vid)

Τι έκανε -και τι δεν έκανε- ο Πειν στην περσινή θητεία του στον Παναθηναϊκο! (vid)

Νίκος Καρφής
Τι έκανε -και τι δεν έκανε- ο Πειν στην περσινή θητεία του στον Παναθηναϊκο! (vid)
O Άντρειαν Πέιν αποτελεί τον «εκλεκτό» για την ρακέτα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και η Euroleague Greece στέκεται στα πεπραγμένα του Αμερικανού ψηλού στο «τριφύλλι» την περασμένη σεζόν

Έναν παλιό γνώριμο επέλεξε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να βελτιώσει την λειτουργεία στη ρακέτα του.

Οι πράσινοι κατέληξαν στον Άντρειαν Πέιν που αγωνίστηκε και πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στο τριφύλλι, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ατλάντα, Ορλάντο και Μινεσότα.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το έδειχνε συνεχώς με αναρτήσεις του στα social media.

Την περσινή σεζόν πρόλαβε να παίξει σε 12 ματς στη Euroleague και είχε μέσο όρο 4.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 0.3 κλεψιμάτων, αφού δεν έμενε και πολύ στο παρκέ.

Ο Πέιν πατούσε περίπου 10 λεπτά στο παρκέ, αφού δεν είχε βασικό ρόλο στα πλάνα του Πασκουάλ, όντας πίσω στην ιεραρχία των ψηλών.

Κορυφαίο του ματς στη regular season ήταν αυτό με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

Ο 27χρονος Αμερικανός μέτρησε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 μπλοκ, κάνοντας την πιο μεστή εμφάνιση του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Πολύ καλό ματς με ρεκόρ καριέρας στη Euroleague έκανε και στο Game 2 των playoffs με τη Ρεάλ, εκεί όπου είχε 13 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει παραπάνω, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους στο τέλος της σεζόν

Από τα 12 παιχνίδια που έπαιξε στη Euroleague, μόνο σε ένα ξεκίνησε βασικός. Ήταν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της regular season με την Αρμάνι.

Η ομάδα του Πιτίνο θέλει να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα και προσδοκά να παρουσιαστεί ανεβασμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε στην πρώτη του θητεία.

Μην ξεχνάμε πως οι πράσινοι στη θέση του έχουν τους Παπαγιάννη, Λάσμε και Γκιστ, όμως πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα, όπως χθες απέναντι στη Μπάρτσα, όπου και οι 3 μαζί μάζεψαν μόλις 1 αμυντικό ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.