ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Παναγιωτόπουλος: «Χάθηκε μία ευκαιρία»

Ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα στη Βαρκελώνη. 

Παναγιωτόπουλος: «Χάθηκε μία ευκαιρία»

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος εξήγησε τους λόγους της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα.

Ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο ανέφερε σχετικά, «Δεν μπορείς να πεις για τακτική ή κάτι άλλο. Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και είχαμε ενέργεια. Το πρόβλημα των ριμπάουντ ήταν τεράστιο. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα. Τα ριμπάουντ του Σεραφέν μας... πόνεσαν. Είναι ξεκάθαρο πού χάθηκε το παιχνίδι. Για διάθεση δεν μπορούμε να που΄με κάτι. Τα παιδιά προσπάθησαν και είχαν αυταπάρνηση. Το ριμπάουντ είναι θέμα πολλών πραγμάτων.

Βιγιαρεάλ – Χετάφε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε σε νίκες. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πρόβλημα όλη τη χρονιά στα ριμπάουντ. Έχουμε δουλέψει πράγματα αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση και με την ίδια αυταπάρνηση να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για τον Σον Κιλπάτρικ είπε ότι, «Τώρα μιλάμε για τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Από αύριο θα μιλήσουμε για τον Κιλπάτρικ».