Μπόγρης: «Ο Ολυμπιακός με Ποστέλ και Πέρι, πάλι υψηλούς στόχους είχε»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπόγρης: «Ο Ολυμπιακός με Ποστέλ και Πέρι, πάλι υψηλούς στόχους είχε»
Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και όσα του στοίχισαν την ήττα στη Μαδρίτη.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν καταπληκτικός κόντρα στη Ρεάλ έχοντας 12 πόντους με 6/6 δίποντα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Γιώργος Μπόγρης ανέφερε αρχικά, «Χαίρομαι για την εμφάνιση μου σήμερα θα ήταν μαγικό αν συνδυάζονταν με νίκη σίγουρα νιώθω πιο άνετα εδώ (Ισπανία) αλλά ήξερα ότι θα έχω χρόνο στο παρκέ μπορούσα να νιώσω πιο ελεύθερα στο παρκέ, Η ήττα δεν θα πω πως εντός προγράμματος γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε όλα τα γήπεδα. Έρχεται δύσκολη εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Ο 29άχρονος σέντερ ανέφερε επίσης ότι, «Με το σύστημα διεξαγωγής πρέπει να ξεχνάς και νίκες και ήττες και απλά να κάνεις απολογισμό στο τέλος τη χρονιάς. Αν κάθεσαι να χαίρεσαι με μία νίκη ή να λυπάσαι με μία ήττα δεν θα σε οδηγήσει κάπου και θα αποτύχεις μετά. Έχουμε το βάθος να ξεκουράσουμε παιδιά, να βγουν άλλοι μπροστά και στα κομβικά σημεία είμαστε εκεί».

Για τους στόχους της ομάδας...: «Ο Ολυμπιακός ακόμα όταν ήταν με Λαβόρ Ποστέλ και Μαρκί Πέρι πάλι αυτούς τους στόχους είχε, ο πήχης είναι ψηλά πάντα κι έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια το πόσο νικήτρια είναι η ομάδα. Δεν μιλάμε ποτέ για στόχους γιατί είναι δεδομένο πως θέλουμε και τα τρία τρόπαια. Άλλες φορές θα πετύχεις άλλες όχι, αλλά το θέμα είναι να έχεις δώσει την ψυχή σου».

Για το αν μίλησε με τον Μιλουτίνοφ: «έστειλε το μήνυμα είναι καλά και περιμένουμε να ξανάρθει και μαζί μας γιατί μας λείπει. Να συνεχίσουμε μαζί όσο προλαβαίνουμε με βίντεο και αποθεραπεία γιατί έχουμε ταξίδι πάλι στην Πάτρα».

Για τις... διαβολοβδομάδες και τον τρόπο που ανταποκρίνεται: «Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στις διπλές εβδομάδες όχι μια από τις κορυφαίες. Δείχνει χαρακτήρα. Το ματς χάθηκε με τη Ρεάλ να έχει τρομερή ευστοχία στο τρίποντο. Πιστεύω κάναμε πολύ μεστό παιχνίδι είχαμε σαν στόχο τη νίκη η διάφορα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Παίζουν κι άλλοι και η Ρεάλέχει τρομερή ποιότητα. Θετική η εικόνα κερδίσαμε πράγματα και προχωράμε. Αν έλεγες τον Αύγουστο ότι θα έχουμε 11 νίκες και θα διεκδικούμε τετράδα ίσως να σε έλεγε και τρελό».