Οι GM της Euroleague έστειλαν τον Ολυμπιακό στο Final 4 (pic & vid)

Οι GM της Euroleague έστειλαν τον Ολυμπιακό στο Final 4 (pic & vid)
Οι 16 GM των ομάδων της Euroleague ψήφισαν για τις ομάδες που θα παίξουν στο Final 4 και εξέλεξαν τον Μπλατ δεύτερο καλύτερο προπονητή πίσω από τον Ομπράντοβιτς.

Κάθε χρόνο η Euroleague ζητά την άποψη των Gm των 16 ομάδων για τα όσα έχουν δει με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Η διοργανώτρια Αρχή σε αυτό το πλαίσιο ζητάει και τα προγνωστικά τους για το Final 4.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ FINAL 4

Ο ολυμπιακός είναι η ομάδα που συμπληρώνει την «άχαστη» όπως όλα δείχνουν τριάδα των Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γενικοί Διευθυντές των 16 ομάδων είχαν 100% σε Φενέρ και Ρεάλ, ένας μόνο δεν πιστεύει στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη και το 80% αυτών θεωρούν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στη Βιτόρια.

ΠΙΟ «ΑΒΟΛΟΣ» ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Μετά από ένα γύρο οι Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις ψηφίστηκαν ως τα πιο σκληρά «καρύδια» για να κάμψεις την αντίστασή τους.

Πιο δύσκολος αντίπαλος η τουρκική ομάδα (37.5%), ακολουθεί η Ρεάλ (18.7%) κι η Ζαλγκίρις (18.7%).

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

Μία ακόμη κατηγορία την οποία κατέκτησε η Φενέρμπαχτσε (ισοβαθμία με τη Ρεάλ) ύστερα από την ψηφοφορία των 16 GM της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιοτς συγκέντρωσε το 25% μαζί με αυτή του Πάμπλο Λάσο και ακολουθεί η Αρμάνι Μιλάνο με 18.7%.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑΤ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (62.5%) και Ντέιβιντ Μπλατ (18.7%) συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους για τον καλύτερο προπονητή μέχρι τώρα της διοργάνωσης. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Πάμπλο Λάσο με 12.5%.

ΟΜΑΔΑ – ΕΚΠΛΗΞΗ

Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου συγκέντρωσαν τις περισσότερες απαντήσεις των 16 GM. Σίγουρα δικαιώνονται κάτι που επιβεβαιώνει και η βαθμολογία.