Μπλατ: «Kαλό σημάδι ότι νικήσαμε την Μπασκόνια χωρίς Μιλουτίνοφ»

Gazzetta team
Μπλατ: «Kαλό σημάδι ότι νικήσαμε την Μπασκόνια χωρίς Μιλουτίνοφ»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη ενόψει του ματς με τη Ρεάλ (10/1, 22:00) και στάθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπασκόνια χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Καλό σημάδι είναι για τον Ντέιβιντ Μπλατ το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπασκόνια χωρίς να έχει έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ κατά την κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη ενόψει του ματς με τη Ρεάλ (10/1, 22:00)

Για το αν ο τρόπος που κέρδισε ο Ολυμπιακός την Μπασκόνια θα δώσει έξτρα ώθηση για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια έξτρα ώθηση για αύριο, αλλά ήταν μία σημαντική νίκη γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια της σεζόν».

Για το αν θα είναι ο Μιλουτίνοφ στη Μαδρίτη: «Δεν νομίζω ότι θα είναι μαζί μας. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μια δυνατή Μπασκόνια δίχως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για εμάς».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κοντρολάρει το ματς κόντρα στη Ρεάλ: «Κάθε φορά που παίζεις με τη Ρεάλ, ειδικά στη Μαδρίτη, ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι γρήγορος. Το να προσπαθήσεις να ελέγξεις αυτά που ελέγχονται στο μπάσκετ, τα λάθη, τα ριμπάουντ είναι αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο, γιατί έχουμε κάνει μερικά από τα πιο σημαντικά μας παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό στο μπάσκετ. Είναι μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα η Ρεάλ και το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ο Λάσο έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουν καλούς παίκτες. Αλλά θα δείξουμε κι εμείς την ποιότητά μας και την κατάλληλη προσέγγιση θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το αν ο τρόπος αντιμετώπισης δύο εξαιρετικών ψηλών της Ρεάλ είναι το κλειδί «Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας αν θα έχουμε τον ψηλό μας, που μάλλον δεν θα τον έχουμε και θα δούμε μόλις φτάσουμε εκεί τι θα κάνουμε».

Για το αν νιώθει κάτι ξεχωριστό όταν παίζει σε εκείνο το γήπεδο, λόγω των αναμνήσεων που έχει από την εθνική ομάδα της Ρωσίας: «Σίγουρα μου θυμίζει κάποιες εξαιρετικές στιγμές εκεί, αλλά τώρα βρισκόμαστε στο 2019».