GM Χίμκι: «Ελπίζουμε πως θα προλάβει Ολυμπιακό ο Σβεντ»

Gazzetta team
GM Χίμκι: «Ελπίζουμε πως θα προλάβει Ολυμπιακό ο Σβεντ»
O GM της Χίμκι ανέφερε πως ελπίζει ότι ο Αλεξέι Σβεντ θα προλάβει το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό (17/1, 21:00).

Ο Αλεξέι Σβεντ τραυματίστηκε στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού του στις 24 Νοεμβρίου και από τότε λείπει από τις υποχρεώσεις της Χίμκι.

Ο general manager της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ τόνισε πως ο ηγέτης της ομάδας κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (17/1)

«Δυστυχώς, η διαδικασία αποκατάστασης του Αλεξέι κράτησε περισσότερο από όσο περιμέναμε. Πιστεύαμε ότι θα παίξει στους πρώτους αγώνες του νέου έτους. Ελπίζουμε πως θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα (παίζει με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ). Η ζωή της κάθε ομάδας γίνεται χωρίς του ηγέτες της, και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση, Καλό που επέστρεψε ο Γκίλ, έκανε μεγάλο ματς. Μια ομάδα μπάσκετ αποτελείται από 12 επαγγελματίες που πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Προσπαθούμε να μην εξαρτόμαστε από έναν παίκτη. Σημαντική η απώλεια του Αλεξέι Σβεντ είναι σημαντική, αλλά όταν με το καλό επιστρέψει θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Την άνοιξη θα είμαστε πανέτοιμοι» ανέφερε σε ρωσικό Μέσο.