Βεζένκοβ: «Προετοιμασμένοι για δύσκολο παιχνίδι»

Βεζένκοβ: «Προετοιμασμένοι για δύσκολο παιχνίδι»

Gazzetta team
Βεζένκοβ: «Προετοιμασμένοι για δύσκολο παιχνίδι»
Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα (27/12, 19:15) και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι και τα 40 λεπτά «μέσα» στο ματς.

Ο 23χρονος φόργουορντ των Πειραιωτών είπε κατά την αναχώρηση της ομάδας για Τουρκία: «Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάνω από όλα. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό όλα αυτά τα χρόνια, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η δουλειά μας και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ιντερ – Νάπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη. Με την αλλαγή του προπονητή βλέπουμε πως η Νταρουσάφακα παίζει πιο σκληρά, είναι η πρώτη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στην Euroleague, οπότε πρέπει να ελέγξουμε αυτό τον τομέα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε σκληρά.

Πρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς που δεν κάναμε στο προηγούμενο ματς με το Περιστέρι, να παίξουμε και τα 40 λεπτά σκληρά και με ένταση. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.