Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη συμφωνία με τον Πιτίνο! (pics)

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη συμφωνία με τον Πιτίνο! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη συμφωνία με τον Πιτίνο! (pics)
Η συμφωνία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον θρυλικό προπονητή του NCAA, Ρικ Πιτίνο που αποκάλυψε το gazzetta.gr απασχολεί τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό των «πράσινων».

Το gazzetta.gr αποκάλυψε τις διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με τον Πιτίνο, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους πράσινους και κάνοντας ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη!

Η παγκόσμια αποκλειστικότητα του gazzetta.gr φιγουράρει στα μεγαλύτερα ΜΜΕ.

«Ο Ρικ Πιτίνο ολοκληρώνει τη συμφωνία για να κοουτσάρει ομάδα EuroLeague στην Ελλάδα. Ο πρώην προπονητής του Λούιβιλ και Hall of Famer κόουτς θα γίνει ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, της ομάδας που συμμετέχει στην EuroLeague κι έχει έδρα την Αθήνα» αναφέρει το Yahoo.

«Ο Hall of Famer προπονητής Ρικ Πιτίνο συμφώνησε να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο της σεζόν όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, Ντρου Ρόζενχάουζ. Αναμένεται να κοουτσάρει για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου. Στόχος του Πιτίνο είναι να δουλέψει στο ΝΒΑ ως πρώτος προπονητής και ελπίζει πως θα τα καταφέρει μέσω του Παναθηναϊκού» τονίζει ο Adrian Wojnarowski στο ESPN.