Τόμιτς: «Σαν να παίζουμε στην EuroLeague»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τόμιτς: «Σαν να παίζουμε στην EuroLeague»
O Eρυθρός Αστέρας έμαθε τους αντιπάλους του στο Top-16 του EuroCup και ο Μίλαν Τόμιτς εξήγησε πως οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν σε ένα γκρουπ επιπέδου EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θα αντιμετωπίσουν τη Βαλένθια, τη Μάλαγα και τη Λιμόζ στη μάχη για την πρόκριση στα playoffs του EuroCup και ο πρώην ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους προσεχείς αντιπάλους του Ερυθρού Αστέρα.

«Θα συμμετάσχουμε σε ένα γκρουπ επιπέδου EuroLeague. Όχι μόνο με βάση τα ονόματα που θα αντιμετωπίσουμε. Πρόκειται για ομάδες που έπαιξαν πέρσι στην EuroLeague (σ.σ. Μάλαγα, Βαλένθια), έχουν παράδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έκαναν σπουδαία πορεία στην πρώτη φάση του EuroCup. Μας περιμένουν έξι σπουδαία και δυνατά παιχνίδια στον β' γύρο. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση. Είναι ένα ελκυστικό γκρουπ με ποιοτικούς αντιπάλους. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στο Aleksandar Nikolic Hall».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.