Μπόγρης: «Το να συγκεντρωθούμε είναι το μόνο εύκολο» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπόγρης: «Το να συγκεντρωθούμε είναι το μόνο εύκολο» (vid)
Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, για τον αγώνα με τη Γκραν Κανάρια και για τις ενέσεις που κάνει πριν από κάθε ματς.

Ο Έλληνας σέντερ είχε κομβική παρουσία στη νίκη στη Βαρκελώνη αν και όπως είπε αγωνίζεται με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Γιώργος Μπόγρης αρχικά ανέφερε για τη δυσκολία του αυριανού ματς... «Πιστεύω το να συγκεντρωθούμε είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να πάμε ταμείο για την δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε την εμπειρία και το βάθος και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να πάρουμε το ματς».

Για την αναγνώριση του Μπλατ στην προσπάθεια που κάνει τόνισε, «Είναι ωραίες στιγμές για κάθε αθλητή και για μένα που ξέρω πόσο έχω προσπαθήσει, πόσο περιμένω τη μισή ευκαιρία να την αρπάξω από τα μαλλιά. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να αρπάζω τις ευκαιρίες όλο και πιο συχνά που θα έρχονται. Ακολουθήσαμε άριστα το πλάνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Καταφέραμε να κόψουμε το δεξί χέρι της δημιουργίας της ομάδας, με τον Ερτέλ και τον Πάνγκος, βγάλαμε εκτός τον Τόμιτς που δουλεύει πολύ για την ομάδα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση καθώς τραβάει παίκτες πάνω του. Κλειδί ήταν ο εαυτός μας εαυτός, ήμασταν συγκεντρωμένοι, σκληροί, πήραμε τα ριμπάουντ και παίξαμε άμυνα».

Για το αν η η νίκη στη Βαρκελώνη «ισοφαρίζει» την ήττα από την Αρμάνι... «Το ματς με την Μιλάνο δεν θεωρώ ότι ήταν μεγάλη απώλεια, είναι μια ομάδα που παίζει καλά και όπως μας κέρδισε εδώ έτσι και εμείς μπορούμε και εμείς να κερδίσουμε εκεί. Δόξα τω Θεό έχουμε πάρει μεγάλες νίκες, στρώνει πολύ καλά το πρόγραμμα από δω και πέρα. Είμαστε πανέτοιμοι και ουσιαστικά έτσι όπως θα κλείσουμε τον πρώτο γύρο θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, «Είναι πολύ καλύτερα, ακόμα με τον γιατρό κάνουμε ενέσεις πριν τα παιχνίδια γιατί δεν είναι λειτουργικό το χέρι λόγο του πόνου. Δεν είναι κάτι το σοβαρό, κάνουμε θεραπεία και σε μία εβδομάδα με 10 μέρες θα είναι εντάξει» ενώ στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, «σας περιμένουμε όλους όχι μόνο αύριο, αλλά πάντα. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη».