Με νίκη όλα αλλάζουν!

Αντωνία Σπανού
Με νίκη όλα αλλάζουν!
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Μαδρίτη καθώς φιλοξενείται από την Ρεάλ και θέλει εκείνη την νίκη που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Στην Μαδρίτη γίνεται ένα από τα καλύτερα και πιο παραδοσιακά παιχνίδια της Euroleague με την Ρεάλ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (22:00, NS2). Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και σε μια εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων της διοργάνωσης και όπως παραδέχτηκε ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να γίνουν όλο σωστά για να καταφέρουν να πάρουν την νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, δυσκολεύονται τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ευρώπη και θα ήθελαν μέσα από μια μεγάλη νίκη σαν και αυτή να αφήσουν πίσω τους τις δυσκολίες και να κερδίσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ισπανού προπονητή είναι ετοιμοπόλεμοι και γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να προσέξουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή στην Euroleague, θέλει να συνεχίσει με νίκες και ο Πάμπλο Λάσο είδε με χαρά τον Καμπάτσο να επιστρέφει στην δράση και να τίθεται στην διάθεση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.