Ομπράντοβιτς: «Γυρίσαμε τον διακόπτη στο δεύτερο ημίχρονο»

Ομπράντοβιτς: «Γυρίσαμε τον διακόπτη στο δεύτερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Γυρίσαμε τον διακόπτη στο δεύτερο ημίχρονο»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην ολική... μεταμόρφωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ και στις 13 περισσότερες κατοχές!

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τελείως διαφορετική εικόνα. Έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά και έξυπνα και αυτό διότι ήταν ολοφάνερο ότι στο πρώτο μισό του αγώνα δεν κάναμε αυτά που είχαμε ετοιμάσει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, κυρίως στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Είχαμε κάποιο πρόβλημα στην τέταρτη περίοδο, κάτι το οποίο είναι λογικό λόγω του χρόνου συμμετοχής που είχαν κάποιοι παίκτες. Όμως στο τέλος φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια φοβερή ομάδα» δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Φενέρ και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έχουμε αύριο προπόνηση και μετά ταξίδι στην Ποντγκόριτσα. Θεωρώ επίσης ότι νικήσαμε λόγω των επιθετικών ριμπάουντ. Συζητήσαμε το πόσο σημαντικό ήτα. Οι 13 περισσότερες κατοχές από την ΤΣΣΚΑ, στο σύγχρονο μπάσκετ, είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε τον διακόπτη και την θέλησή μας να παίξουμε τελείως διαφορετικά και να παλέψουμε για κάθε μπάλα».