Λάσο: «Σέβομαι απεριόριστα τον Πασκουάλ»!

Gazzetta team
Λάσο: «Σέβομαι απεριόριστα τον Πασκουάλ»!
Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κάνοντας ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη κι εξηγώντας πως η ηρεμία της «Βασίλισσας» μπορεί να κρίνει την αναμέτρηση.

Ο προπονητής των Μαδριλένων εξήγησε αρχικώς ενόψει της αυριανής (19/12, 22:00) αναμέτρησης με τους «πράσινους» στο WiZink Center:

«Νομίζω πως είμαστε καλά. Γνωρίζαμε πως από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και μετά θα έχουμε πέντε ματς σε δέκα μέρες, μια δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια. Βλέπω την ομάδα να είναι αλλά και είμαι ήρεμος, παρά το γεγονός ότι ερχόμαστε από μια ήττα. Ο Παναθηναϊκός μας περιμένει από πέρυσι και έχουμε πάντα "μάχες' απέναντί του. Διαθέτει μια αθλητική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Υπάρχει ένας παίκτης που αλλάζει την ομάδα και αυτός είναι ο Καλάθης. Είναι καλός στο ανοιχτό γήπεδο, κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, πασάρει και είναι και εξαιρετικός αμυντικός. Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί στο σκοράρισμα με τον Λάνγκφορντ και τον Λοτζέσκι. Ο Λεκαβίτσιους είναι σε υψηλό επίπεδο και η ομάδα έχει επιλογές. Στους ψηλούς έχει ευέλικτους παίκτες που παίζουν και ως "4" και ως "5" και μπορούν να σουτάρουν και να πάρουν ριμπάουντ όπως ο Γκιστ, ο Λάσμε και ο ΝτεΣόν Τόμας.

Και φυσικά υπάρχει ο Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα. Ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα παιχνίδια. Νομίζω πως κάνει καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που σκοράρει στον αιφνιδιασμό και παίζει καλά στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Καλάθης βρίσκει πλεονέκτημα με τις πάσες του και με την ταχύτητα του παιχνιδιού του. Θα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του και να έχουμε ισορροπία στην άμυνα, γνωρίζοντας από πριν τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Η ηρεμία μας μπορεί να κρίνει την αναμέτρηση»

Ο Βάσκος κόουτς αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη ήττα της Ρεάλ από την ουραγό Μπρεογκάν για το ισπανικό πρωτάθλημα: «Νευρίασα πολύ, πάντα νευριάζω όταν χάνω. Ήταν ένα ματς στο οποίο εμείς ήμασταν πολύ κακοί και οι αντίπαλοί μας πολύ καλοί. Έκαναν ένα εξαιρετικό ματς, εμείς δεν είχαμε ενέργεια, συγκέντρωση και ένταση. Είναι δύσκολο να νικάς σε ένα ματς χωρίς να παλέψεις. Σε μια φάση είχαν 6/6 τρίποντα και εμείς 0/15. Όμως, το κακό μας παιχνίδι δεν είχε να κάνει μόνο με τα σουτ. Αυτό συνέβη, ανήκει στο παρελθόν, όλα γίνονται γρήγορα και δεν έχεις χρόνο να σπαταλήσεις. Το θέμα είναι τι έκανες σωστά και τι όχι και το να κρατάει λίγο ο θυμός σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.