H bwin σε στέλνει στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι!

H bwin σε στέλνει στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι!

Gazzetta team
H bwin σε στέλνει στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι!
Τι θα έδινες για να βρεθείς στο παρκέ του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσεις ένα ματς του Παναθηναϊκού από απόσταση... αναπνοής; H bwin σου δίνει αυτή τη μοναδική ευκαιρία αρκεί να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση!

«Ποιος παίκτης της Μιλάνο έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του #PanathinaikosBC στο παρελθόν;» Γνωρίζεις την απάντηση; Απλά κάνεις comment στην ανάρτηση της bwin Greece στο facebook και μπαίνεις στην κλήρωση για ένα διπλό court side εισιτήριο του αγώνα!

Αν είσαι ο μεγάλος τυχερός θα έχεις τη δυνατότητα να δεις από... πολύ κοντά τον Νικ Καλάθη, τον Κιθ Λάνγκφορντ, τον Θανάση Αντετοκούνμπο και όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μάχονται για μία ακόμα νίκη στην EuroLeague. Τι λες; Θα αφήσεις αυτήν την ευκαιρία να ξεφύγει χωρίς καν να τη διεκδικήσεις; Για να πάρεις μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό πάτησε ΕΔΩ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η bwin greece «o διαγωνισμός διαρκεί έως τις 20/12/2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με απάντηση στην ανάρτηση στις 20/12/2018.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του δώρου, έχουν μόνο οι ακόλουθοι της σελίδας bwin Greece.Bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Euroleague Basketball.

#bwin #EuroLeague

Γενικοί όροι διαγωνισμών στο http://bit.ly/2CAcE4q

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109237777.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.