Πρίντεζης: «Μισό βηματάκι πιο κοντά στα playoffs»

Πρίντεζης: «Μισό βηματάκι πιο κοντά στα playoffs»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Μισό βηματάκι πιο κοντά στα playoffs»
Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές ότι η ομάδα του έκανε ένα ακόμα βήμα για την οκτάδα, αν και υποστήριξε ότι το πλεονέκτημα της έδρας βρίσκεται πολύ μακριά ακόμα.

«Ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ. Θεωρητικά μας φέρνει μισό βηματάκι πιο κοντά στα playoffs και μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε κοντά στην τετράδα. Το πλεονέκτημα απέχει πολύ ακόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί» σχολίασε ο Πρίντεζης και συνέχισε:

«Όλοι ξέρουν πως η Εφές είναι μία ομάδα με καλό ρυθμό και ξεκάθαρους ρόλους. Παίζουν καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά το σημαντικό είναι πως στο τέλος βγάλαμε μεγάλες άμυνες, βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη» και έκανε ειδική αναφορά στα επιθετικά ριμπάουντ: «Είναι πολύ σημαντικά. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας έδωσαν δεύτερες επιθέσεις και σουτ που γύρισαν το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.