Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να υπογράψω τον Σπανούλη κι αυτός πάντα μένει στον Ολυμπιακό»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να υπογράψω τον Σπανούλη κι αυτός πάντα μένει στον Ολυμπιακό»
Ο Εργκίν Αταμάν εκτός από την ήττα της Εφές σχολίασε και την προσπάθεια χρόνων να υπογράψει τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στα στοιχεία τα οποία έκριναν κατά την άποψή του το αποτέλεσμα.

Ο Τούρκος τεχνικός είπε πως, «ήταν ένα τυπικό ματς Euroleague. Η απουσία του Μπομπουά μας ανάγκασε να αλλάξουμε την τακτική μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε πει. Με τις αλλαγές που κάναμε βρήκαμε όμως ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ αλλά τους δώσαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ. Για μένα εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Επίσης ο Τουπάν έπαιξε καταπληκτικά. Είχε 5-6 πόντους μέσο όρο και μας σκόραρε 19. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε και τις βολές».

Για το αν ο Μίσιτς κουράστηκε στο τέλος, «ναι, πιστεύω πως ίσως να κουράστηκε λίγο. Πρέπει να μάθει να παίζει πιο έξυπνα ώστε να σώζει ενέργεια στην επίθεση. Με τον Μπομπουά εκτός rotation δεν μπορούσαμε να του δώσουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης».

Για την επιθυμία του να κοουτσάρει τον Βασίλη Σπανούλη: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να υπογράψω τον Σπανούλη σε όποια ομάδα κι αν είμαι, αλλά πάντα προτιμά να μένει στον Ολυμπιακό. Τον σέβομαι. Για μένα είναι από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης. Ακόμη και στα 35-36 του είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.