Αταμάν: «Να επαναληφθεί το ματς, θα σηκώσουμε την Euroleague!»

Αταμάν: «Να επαναληφθεί το ματς, θα σηκώσουμε την Euroleague!»
Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως διαιτητικό λάθος έκρινε το αποτέλεσμα και θα ζητήσει την επανάληψη του αγώνα.

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον προπονητή της να παρουσιάζεται εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε, «Παίξαμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ήμασταν εξαιρετικοί όμως χάσαμε την συγκέντρωση στο τέλος και κάναμε πολλά λάθη. Στα τελευταία 5 λεπτά, δεν βάλαμε τα σουτ, όπως στα πρώτα 35'. Μόνο μία φορά θυμάμαι τη Ρεάλ να είναι μπροστά στο σκορ. Πήραν το προβάδισμα ακόμα μία φορά και νίκησαν.

Δείξαμε στους πάντες ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές, το δείξαμε και πάλι. Θέλω περισσότερο σεβασμό. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Οι διαιτητές έκαναν κομβικά και σημαντικά λάθη. Έκαναν λάθος στον κανονισμό. Μετά το αντιαθλητικό του Ντάνστον, το ρολόι έπρεπε να μείνει ως έχει. Αυτό δεν έγινε και από τα 14'' που έπρεπε να πάει, έμεινε στα 4''.

Το αναφέραμε 2-3 φορές στους διαιτητές, αλλά είπαν όχι. Αυτός είναι όμως ο κανονισμός. Θα ζητήσουμε από την Euroleague να επαναληφθεί το ματς.

Έχω πει ξανά... έχω 17 τρόπαια. Μου λείπει μόνο η Euroleague, θα την πάρω φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.