H Βwin δίνει τη... θέση της στα παιδιά στη φανέλα του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
H Βwin δίνει τη... θέση της στα παιδιά στη φανέλα του Ολυμπιακού!
Η προαναγγελθείσα συνεργασία της Bwin με το «Μαζί για το παιδί» εγκαινιάζεται απόψε (20.00) στο Κάουνας, με το λογότυπο του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αντικαθίσταται στην «ερυθρόλευκη» φανέλα, από το αντίστοιχο της Ένωσης, που εργάζεται για την ευημερία παιδιών και οικογενειών με προβλήματα φτώχειας, αναπηρίας, κακοποίησης και αρρώστιας.

Το λογότυπο «Μαζί για το παιδί» θα φέρει η επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (06/12, 20:00), στη θέση του σήματος της Bwin.

Ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό παιδιών και οικογενειών, που αντιμετωπίζουν την ανέχεια, την κακοποίηση, την αναπηρία και την αρρώστια και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που προανήγγειλε κατά την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας, κάνει την αρχή στην πρώτη επίσκεψη των ερυθρόλευκων» σε χώρα που η bwin δεν παρέχει τις υπηρεσίες της. Απόψε, λοιπόν, το σήμα του διεθνούς στοιχηματικού brand στη φανέλα των Πειραιωτών, θα αντικατασταθεί με εκείνο της καταξιωμένης Ένωσης μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων.

Η αποστολή των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ στο Κάουνας, λοιπόν, θα έχει διπλή σημασία, αφού εκτός από τη διεκδίκηση της νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα διαδώσουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα μέσω της φανέλας τους.

Με αφορμή την έναρξη της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας, η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά την Βwin και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, που μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε γνωστό το έργο μας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων. Η καρδιά της Ένωσης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού και θα συντροφεύει τους παίκτες της σε αγώνα τους εκτός συνόρων. Εκ μέρους της οικογένειας του "Μαζί για το Παιδί", εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην ομάδα».