Ομπράντοβιτς: «Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Γκούντουριτς»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ομπράντοβιτς: «Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Γκούντουριτς»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μάρκο Γκούντουριτς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καρσίγιακα αφήνοντας αιχμές για την παρουσία των φιλάθλων της Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο.

Ο Σέρβος προπονητής εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καρσίγιακα:

«Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς. Αύριο (5/12) θα έχουμε πιο σαφή εικόνα αναφορικά στην κατάσταση του Γκούντουριτς. Ο τραυματισμός του δείχνει πιο σοβαρός. Σε αυτό το σημείο θέλω να απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους μας, να καταλάβουν την κατάσταση και να μας υποστηρίζουν. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας είναι με την Αρμάνι Μιλάνο. Προηγουμένως θα παίξουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και της Ιστανμπούλ. Θέλω οι φίλαθλοί μας να συνεχίζουν να είναι στο πλευρό μας! Αν θέλουν να παλεύουμε για όλους τους τίτλους, θέλουμε τη στήριξή τους. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο, όχι 7-8 χιλιάδες κόσμου. Οι παίκτες μου το αξίζουν! Πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα ματς, όχι μόνο στην EuroLeague. Αξίζουμε τη στήριξη και τον σεβασμό για ό,τι έχουμε πετύχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.