Λάσο: «Στην EuroLeague των 18 δεν θα έχουμε δυο ομάδες»

Λάσο: «Στην EuroLeague των 18 δεν θα έχουμε δυο ομάδες»

Λάσο: «Στην EuroLeague των 18 δεν θα έχουμε δυο ομάδες»
Ο Πάμπλο Λάσο κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη αύξηση των ομάδων της EuroLeague σε 18 και ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις πρόσφατες εξαγγελίες της Μακάμπι σχετικά με τα δυο ρόστερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της τη σπουδαία αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (29/11, 22:00) και ο Λάσο τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προσθήκες της Βιλερμπάν και της Μπάγερν Μονάχου στην EuroLeague.

«Κατανοώ την επέκταση, ως έναν βαθμό. Οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θέλουν να παίξουν στην EuroLeague, είναι η καλύτερη διοργάνωση της ηπείρου και είναι λογικό να επιδιώκουν τη συμμετοχή τους. Τα νέα δεδομένα μάς υποχρεώνουν να έχουμε πολλούς παίκτες επειδή θα παίξουμε σχεδόν 90 παιχνίδια τη σεζόν. Η νέα κατάσταση είναι πολύ απαιτητική. Δυο διαφορετικές ομάδες; Όχι, είναι κάτι που άκουσα από τη Μακάμπι στις αρχές της χρονιάς όμως δεν συμμερίζομαι την άποψή τους. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμοι σε κάθε ματς, είτε αφορά τη Liga Endesa, είτε το Copa del Rey, είτε την EuroLeague».