Παίζουν στη Λετονία κι έρχονται ΣΕΦ οι διεθνείς της Μπουντούτσνοστ

Κάτια Πετροπούλου
Παίζουν στη Λετονία κι έρχονται ΣΕΦ οι διεθνείς της Μπουντούτσνοστ
Οι Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σουάντ και Σιντ Σέχοβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς και Πέταρ Πόποβιτς θα παίξουν με την εθνική Μαυροβουνίου στη Λετονία και αμέσως μετά τον αγώνα θα έρθουν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό!

Το Μαυροβούνιο έχει μπροστά του τις αναμετρήσεις με τις Λετονία (29/11, εκτός) & Τουρκία (2/12, εντός) για το πέμπτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ο ομοσπονδιακός προπονητής Ζβέζνταν Μίτροβιτς μπορεί να υπολογίζει στους πέντε διεθνείς της Μπουντούτσνοστ.

Η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου θέλει σίγουρα τρεις νίκες στα προκριματικά για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η κρισιμότητα της κατάστασης καθιστά επιτακτική την παρουσία των Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σουάντ και Σιντ Σέχοβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς και Πέταρ Πόποβιτς.

Έτσι, λοιπόν, οι πέντε διεθνείς της Μπουντούτσνοστ θα παίξουν αύριο στη Λετονία, το βράδυ μετά το ματς θα πετάξουν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την επομένη του αγώνα με τους Πειραιώτες επιστρέφουν στο Μαυροβούνιο για το παιχνίδι με τους Τούρκους.