Συνεργασία της EuroLeague με την DAZN για live streaming στην Ισπανία

Gazzetta team
Συνεργασία της EuroLeague με την DAZN για live streaming στην Ισπανία
H EuroLeague ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρεία DAZN η οποία θα μεταφέρει στους Ισπανούς φιλάθλους Live Streaming αγώνες της διοργάνωσης, αλλά και του EuroCup.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η EuroLeagueέχει αναθέσει στην DAZN τη ζωντανή υπηρεσία αθλητικών streaming για αποκλειστική μετάδοση στην Ισπανία. Η DAZN θα είναι το νέο σπίτι της Turkish Airlines EuroLeague από τη σεζόν 2019/20 έως και τη σεζόν 2022/23. Η DAZN έχει επίσης λάβει τα δικαιώματα μετάδοσης ζωντανών αγώνων για τις επόμενες τέσσερις χρονιές και στο 7DAYS EuroCup.

Η διοργανώτρια αρχή διαχειρίζεται την Turkish Airlines EuroLeague και το 7DAYS EuroCup, καθώς και το πρωτάθλημα U-18, του Adidas Next Generation Tournament. Η DAZN θα φέρει όλη τη δράση στους Ισπανούς οπαδούς, όπου και αν βρίσκονται και σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη συμφωνία με την DAZN, η οποία θα μεταφέρει όλα τα παιχνίδια στους Ισπανούς φιλάθλους, φέρνοντας την ψηφιακή εμβέλεια της EuroLeague σε νέα ύψη και επιτρέποντάς μας να μεγαλώσουμε το ισπανικό μας κοινό».

Ο Τζιάκοπο Τονόλι, Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της DAZN, δήλωσε: «Η EuroLeague έχει δείξει πόσο σοβαρή είναι η ανάπτυξη του αθλήματος από την έναρξή του το 2000. Έχουμε επίσης μεγάλες φιλοδοξίες και αγάπη να συνεργαστούμε με όλους όσους έχουν τα δικαιώματα και οι οποίοι αγκαλιάζουν την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί θέλουν να παρακολουθήσουν τα σπορ. Επεκτεινόμαστε με έναν απίστευτο ρυθμό και σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες της εκτόξευσης μας, με μια ασυναγώνιστη λίστα δικαιωμάτων στην αγορά».

Η συμφωνία αυτή βασίζεται στην ανακοίνωση της DAZN νωρίτερα αυτό το μήνα ότι πρόκειται να ξεκινήσει στην Ισπανία το 2019. Συγκεκριμένα θα προσφέρει οικονομική και ευέλικτη πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα αθλήματα στον κόσμο. Τα πρώτα δικαιώματα που ανακοίνωσαν ότι έρχονται στην πλατφόρμα ήταν το MotoGP ™ και η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Για πρώτη φορά, οι Ισπανοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν αυτά τα αθλήματα οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Η DAZN δεν εγγυάται μακροπρόθεσμη σύμβαση, παρά μόνο προσιτή τιμή για πρόσβαση στις περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές, όπως τηλεοράσεις, smartphones, tablet, κονσόλες παιχνιδιών και υπολογιστές.

Η DAZN μπήκε στις ζωές μας μόλις πριν από δύο χρόνια και έκανε ντεμπούτο στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ιαπωνία. Η πρόωρη επιτυχία της σε όλη την Ευρώπη και την Ασία ακολούθησε την εκτόξευσή της στον Καναδά (2017), στην Ιταλία (2018) και στις Ηνωμένες Πολιτείες (2018).»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.