Μιλουτίνοφ: «Είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα, όλοι το ξέρουν αυτό στην ομάδα»

Gazzetta team
Μιλουτίνοφ: «Είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα, όλοι το ξέρουν αυτό στην ομάδα»
Εξαιρετικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου και να αστειεύεται για το... εξαιρετικό ποσοστό του στο τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε την νίκη, έκανε το 2/2 σε μια δύσκολη και απαιτητική ευρωπαϊκή εβδομάδα και το κλίμα στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» ήταν εξαιρετικό μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αφού σχολίασε το ματς έκανε πλάκα με τον Τίμα για το ποιος είναι καλύτερος σουτέρ στην ομάδα, αφού με το τρίποντο που πέτυχε ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου έχει το... απόλυτο στο ποσοστό του και δεν έχει σκοπό να το χαλάσει.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Πρώτα απ’ όλα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά επιθετικά, σκοράραμε πολύ και γι’ αυτό είχαμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξέραμε πως θα επιστρέψουν στο παιχνίδι, γιατί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όταν επέστρεψαν αρχίσαμε να παίζουμε άμυνα πολύ καλύτερα και γι αυτό πήραμε τη νίκη στο τέλος»

Για τον Ταβάρες:

«Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είναι τεράστιος. Είναι από τους πιο δύσκολους παίκτες να μαρκάρεις στην Euroleague. Πηγαίνει για το επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να κάνει μποξ άουτ δυνατά. Είναi δύσκολο να τον μαρκάρεις στο ποστ. Δεν είμαι μόνο εγώ. Με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου σήμερα. Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι η νίκη»».

Για την νίκη:

«Σίγουρα η νίκη αυτή μας βοηθάει ψυχολογικά. Καταφέραμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας στο Μόναχο και σήμερα. Οι δύο νίκες αυτές μας βοηθάνε με τον χαρακτήρα και την αυτοπεποίθηση μας».

Για την άποψη των άλλων για τον Ολυμπιακό:

«Δεν ξέρω τι λένε για εμάς. Ξέρω πως είμαστε καλή ομάδα, πιστεύουμε σε εμάς και ξέρουμε εμέις πόσο καλοί είμαστε. Αν λένε για εμάς ότι δεν παίζουμε καλά, αυτό μας κάνει να παίζουμε ακόμη καλύτερα».

Για τον Τίμα που εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή και αν του αρέσει:

«Αν πασάρει την μπάλα μ’ αρέσει, αν θέλει να σουτάρει όχι».

Για το αν ξανα σουτάρει τρίποντο:

«Είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα... Όλοι στην ομάδα το ξέρουν αυτό. Κάνουμε πολλά σουτ στην προπόνηση. Δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω, Θα προσπαθήσω να παίξω όπως πάντα. Δεν είναι η δουλειά μου να σουτάρω. Ίσως να αρχίσω. Όλοι ξέρουν στην ομάδα πως 100% στα τρίποντα και θέλω να κρατήσω το ποσοστό μου».