Γιασικεβίτσιους: «Μαγικό μπάσκετ ο Σβεντ, να ξεπεράσουμε τα όρια μας»

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους: «Μαγικό μπάσκετ ο Σβεντ, να ξεπεράσουμε τα όρια μας»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το ματς της Ζαλγκίρις με την Χίμκι (19:45) και στάθηκε στον Αλεξέι Σβεντ, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει πάνω από τα όρια της.

Ειδικά αναφορά στον Αλεξέι Σβεντ έκανε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενόψει του ματς της Χίμκι με τη Ζαλγκίρις.

«Η Χίμκι παίζει παρόμοιο στυλ μπάσκετ με αυτό της περασμένης χρονιάς όταν μπήκε στα playoffs. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Σβεντ παίρνει την ομάδα στις πλάτες του. Το ρόστερ έχει αλλάξει ελάχιστα. Αντί του Χάνεϊκατ έχουν τον Κρόκερ. Η ιδέα παραμένει περισσότερο ή λιγότερο ίδια. Όλα γυρίζουν γύρω από τον Σβεντ που παίζει μαγικό μπάσκετ. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον σταματήσεις. Και όταν σκέφτεσαι τους παίκτες δίπλα του είναι απίστευτοι.

Ο Μίκι. Για πολλά χρόνια, σκάουτ από όλη την Ευρώπη τον παρακολουθούν. Πίστευα ότι μπορεί να είναι ο ιδανικός σέντερ για το μοντέρνο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά πηγαίνει προς τα εκεί. Ο Άντονι Γκιλ είναι φανταστικός παίκτης. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας μπάσκετ. Οφείλουμε να παίξουμε πάνω από τα όριά μας. Απλώς χρειάζεται να σταματήσουμε να προσφέρουμε το οτιδήποτε άνευ κόστους», ήταν τα λόγια του.