Σφαιρόπουλος: «Πρώτη φορά χάνω και συγχαίρω τους παίκτες»!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Φενέρ και αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Σφαιρόπουλος: «Πρώτη φορά χάνω και συγχαίρω τους παίκτες»!

Ο Έλληνας προπονητής αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Φενέρ και ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θεωρώ πως οι παίκτες αξίζουν όλα τα εύσημα! Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου, μετά από μία ήττα, που συγχαίρω τους παίκτες. Θέλω να τα δίνουν πάντα όλα. Δεν τα παρατήσαμε απόψε, παλέψαμε με κάθε τρόπο. Η Μακάμπι ποτέ δεν εγκαταλείπει. Σωματικά δεν θέλω δικαιολογίες, αλλά το ταξίδι από την Τουρκία ήταν πολύ μεγάλο, η κούραση απέσπασε την προσοχή μας. Μαθαίνουμε από αυτό και μέσα από τις προπονήσεις θα αποκτήσουμε καλύτερη συγκέντρωση».

Για τον Ντένι Αβντίγια, που έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αβντίγια έπαιξε για πρώτη φορά στην Euroleague και πιστεύω πολύ στους Ισραηλινούς παίκτες. Στην καριέρα μου έχω δουλέψει πολύ με νέους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά και να είναι σεμνοί».

Για τους οπαδούς της Μακάμπι, που σήκωσαν κι ελληνικό πανό στο γήπεδο για εκείνον, υποστήριξε: «Οι οπαδοί απόψε ήταν εξαιρετικοί και φανταστικοί, μας βοήθησαν πολύ! Ξέρω πως από εδώ και πέρα θα μας δίνουν ώθηση, όπως απόψε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που πιστεύουν σε εμάς. Δουλέψαμε πολύσ κλρηά για να παίξουμε καλά, είμαστε χαρούμενοι για πολλούς λόγους, παίξαμε πολύ καλά με μόλις μία προπόνηση».