Λάσο: «Μας "σκότωσαν" Σπανούλης και Ουίλιαμς-Γκος, σέβομαι τον Ολυμπιακό»

Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στην μεγάλη... ζημιά που έκαναν στη Ρεάλ οι Βασίλης Σπανούλης και Ουίλιαμς-Γκος, ενώ ανέφερε πως έχει μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό.

Λάσο: «Μας "σκότωσαν" Σπανούλης και Ουίλιαμς-Γκος, σέβομαι τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν δύο ματς σε ένα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, ο Σπανούλης και ο Γκος μας σκότωσαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα αμυντικά και επιθετικά, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας, αλλά χάσαμε πολλές βολές. Νομίζω πως αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και το πληρώσαμε», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ανταγωνιστικός. Αλλάζει κάποια πράγματα, με νέο προπονητή, παίκτες και πρόσωπα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Έχουμε δώσει μεγάλες μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Ξέραμε πως για να κερδίσουμε έπρεπε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα και δεν το κάναμε. Πάντα προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες, τον σέβομαι πάντα», ανέφερε στο τέλος.