Γκιστ: «Φίλος μου ο Σίνγκλετον αλλά θέλω να τον κερδίσω»

Γκιστ: «Φίλος μου ο Σίνγκλετον αλλά θέλω να τον κερδίσω»
Ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κρις Σίνγκλετον στο ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να κερδίσει τον πρώην συμπαίκτη του.

«Στο επαγγελματικό επίπεδο παίζεις απέναντι σε κάθε είδους παίκτη. Μπορεί να είναι και ένας φίλος σου που θα βρεθεί αντίπαλός σου. Ο Κρις είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και ξέρει πως θα κάνω κι εγώ το ίδιο.

Θέλουμε να κερδίσουμε, κι αυτός θέλει να κερδίσει, αλλά θα είναι μια σκληρή μάχη μέσα στο παρκέ. Τώρα σκέφτομαι το πώς θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Δεν σκέφτομαι τα πρόσωπα. Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι με υψηλή ένταση. Πρέπει να εστιάσουμε πλήρως εκεί και να παλέψουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει του αγώνα με τους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ (21/11, 21:00)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κοιτάζοντας τα παιχνίδια που χάσαμε είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Το κλειδί είναι η κοντή μνήμη. Κάθε μέρα πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Αφήνουμε πίσω τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα είπε: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια μπροστά μας. Από εχθές έχουμε κάνει σκάουτινγκ και το βράδυ θα δω περισσότερες στιγμές της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παραδοσιακά είναι μια σπουδαία ομάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.