Στρέλνιεκς: «Θα βρω τον ρυθμό μου, δουλεύουμε σκληρά»

Gazzetta team
Στρέλνιεκς: «Θα βρω τον ρυθμό μου, δουλεύουμε σκληρά»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό, αλλά και την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Λετονός γκαρντ είπε αρχικά στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94.6»: «Νιώθω πάρα πολύ καλά μετά τον μυϊκό τραυματισμό. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα έχω βρει τον ρυθμό μου και θα είμαι στην κατάσταση που θέλω και εγώ αλλά και η ομάδα».

Για την πίεση και την κριτική, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, υποστήριξε: «Αυτά είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε μια ομάδα η οποία δουλεύει σκληρά και καθημερινά. Μας λείπουν τα αποτελέσματα, όμως πιστεύουμε ότι θα έρθουν και αυτά».

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, τόνισε: «Έχω παίξει πολλές φορές εδώ. Η Μπάγερν παίρνει ενέργεια από τον κόσμο της και είναι ομάδα που συμπεριφέρεται καλύτερα εντός παρά εκτός έδρας. Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, χρειάζεται να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε καλή άμυνα και πιστεύω πως έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.