Σφαιρόπουλος: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή»

Σφαιρόπουλος: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή»

Κάτια Πετροπούλου
Σφαιρόπουλος: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μακάμπι και μίλησε για τα πράγματα που θα προσπαθήσει να αλλάξει, αλλά και για τον Νέβεν Σπάχια.

Ο 51χρονος προπονητής ανέφερε αρχικά στο «Sport5»: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας γι' αυτή την ευκαιρία. Η Μακάμπι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής της. Υπάρχει μια καλή ομάδα και πιστεύω στους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει και να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση που είναι».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είπα στους παίκτες κάποια πράγματα για τη φιλοσοφία μου. Ξέρω πως η Μακάμπι είχε έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Σπάχια ήταν πετυχημένος με την Μακάμπι, αλλά και πολλές ομάδες. Τον σέβομαι, είναι καλός μου φίλος, αλλά αυτή είναι η ζωή του προπονητή για όλους. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε την νοοτροπία των παικτών και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Θα προσπαθήσω να τους "πιέσω" από ψυχολογικής άποψης και να προσθέσω κάποια πράγματα στην επίθεση και την άμυνα, ώστε να έρθουν πιο κοντά στη φιλοσοφία μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.