Μπόγρης για ΟΑΚΑ: «Με χιούμορ τέτοιες καταστάσεις, στο τέλος εμείς χαρούμενοι με τον Παναθηναϊκό»

Μπόγρης για ΟΑΚΑ: «Με χιούμορ τέτοιες καταστάσεις, στο τέλος εμείς χαρούμενοι με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπόγρης για ΟΑΚΑ: «Με χιούμορ τέτοιες καταστάσεις, στο τέλος εμείς χαρούμενοι με τον Παναθηναϊκό»
Λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μόναχο, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά και για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του ίδιου και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος σέντερ των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην κάμερα της Nova για τα όσα έγιναν είπε ότι «είμαι ένα παιδί που παίζει πάντα με πάθος, που δένεται με την ομάδα που παίζει και που αντλεί αδρεναλίνη και ενέργεια από αυτό. Τα περισσότερα τα κάνω και με χιούμορ. Κάποια πράγματα που ακούγονται είναι πολύ άσχημα, όσο και αν θέλουμε να γίνουμε Ευρώπη είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Μόνο έτσι μπορείς να ξεπεράσεις κάποια πράγματα. Το να βάλεις το κεφάλι κάτω δεν είναι λύση. Το χιούμορ και το πάθος είναι καλύτερα. Αν κερδίζαμε θα ήταν φανταστικό, αλλά δεν πειράζει. Όταν κερδίσουμε, θα πουν "τι ωραία που πανηγυρίζει ο Γιωργάρας"».

Και συνέχισε: «Σαν Γιώργος, αν έβλεπα έναν συμπαίκτη μου να παίζει έτσι, θα ανέβαζα τον ρυθμό και την προσπάθειά μου. Θεώρησα πως βοηθάω και τους συμπαίκτες μου έτσι, ειδικά σε ένα σημείο που κάναμε κοιλιά. Δεν μας βγήκε, θα βγει στο επόμενο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και συνολικά για την σεζόν. Εμείς θα είμαστε οι χαρούμενοι στο τέλος της χρονιάς».

Για το ντέρμπι και την ήττα του Ολυμπιακού, είπε χαρακτηριστικά: «Διαφορετικά ματς, στο πρώτο χάσαμε την συγκέντρωση μας, παλέψαμε αλλά τα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα μας.Στο δεύτερο είχαμε ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες κατοχές και πληγωθήκαμε από την επίθεση μας. Είναι Νοέμβριος ακόμα, είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια, μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα ματς στην EuroLeague».

Και επίσης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τη Μπαγερν, γνωρίζουμε πως είναι πολύ σκληρή ομάδα, έχει καλούς ψηλούς αλλά δεν έχει αθλητικά γκαρντ. Είναι μια ομάδα που παίζει ξύλο...Ο κόσμος στη Γερμανία διψάει για μπάσκετ και το πρότζεκτ εκεί είναι αξιοζήλευτο. Πρέπει να πάρουμε το ματς, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, χρειάζεται να βγάλουμε αντίδραση και να κάνουμε μια νέα αρχή.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.