Μπλατ: «Δουλειά μου να κρατήσω την ομάδα ενωμένη»

Αντωνία Σπανού
Μπλατ: «Δουλειά μου να κρατήσω την ομάδα ενωμένη»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Γερμανία έθεσε ως στόχο την αντίδραση για τον Ολυμπιακό, ενώ ξεχώρισε την άμυνα της Μπάγερν Μονάχου.

Για την Γερμανία και το Μόναχο αναχωρεί ο Ολυμπιακός, καθώς για την 8η αγωνιστική της Euroleague έχει να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Κατά την αναχώρηση ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε στην κάμερα της Nova την σκληρή άμυνα που παίζει η γερμανική ομάδα, ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση στο αρνητικό σερί του Ολυμπιακού.

«Έχουν παίξει καλά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ομάδα που παίζει δυνατή και σε πιέζει αρκετά στην άμυνά της. Παίζουν αρκετό καιρό μαζί και με το ομαδικό τους μπάσκετ, δημιουργούν προβλήματα και στην επίθεση.
Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς είναι ο παίκτης κλειδί και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να τα πάμε καλά. Δεν είναι ο μόνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε».


Για το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού ο προπονητής του τόνισε:

«Κανείς δεν είναι χαρούμενος για το αρνητικό σερί. Είναι κομμάτι της χρονιάς και της ζωής μας. Στόχος μας είναι να αντιδράσουμε σωστά και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Είμαστε καινούργια ομάδα και η δουλειά μου είναι να κρατήσω την ομάδα ενωμένη και να προχωρήσουμε σε επιτυχίες το επόμενο διάστημα».