Μπλατ: «Απόφαση του προπονητή να μην παίξει ο Σπανούλης στην τελευταία επίθεση»

Μπλατ: «Απόφαση του προπονητή να μην παίξει ο Σπανούλης στην τελευταία επίθεση»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν στο παρκέ στην τελευταία φάση και απάντηση πως ήταν απόφαση προπονητή.

Τα όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων υψηλού επιπέδου. Πολλές φορές τέτοια ματς κρίνονται σε μία-δύο φάσεις, εκείνοι έκαναν ένα παραπάνω από εμάς και δυστυχώς νίκησαν. Τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά, λίγες φορές, αλλά την έκαναν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να διορθώσουμε τα μικρά λάθη που κάνουμε και να βγούμε δυνατοί απ' αυτά τα λάθη και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Για το ότι δεν έπαιξε ο Σπανούλης στην τελευταία επίθεση: «Είναι απόφαση του προπονητή, πίστευα ότι τα ματς απ που είχαμε εκείνη την ώρα στην άμυνα ήταν καλά και με αυτά προχωρήσαμε, αυτό ήταν όλο».

Για το προβάδισμα που δεν μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός: «Προφανώς αυτό είναι πρόβλημα και θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, πρέπει να το δούμε αυτό το πρόβλημα και πως θα μπορούμε να κρατάμε τις διαφορές που παίρνουμε μέσα στον αγώνα».