Σάρας για Πέσιτς: «Αν δεν του αρέσει το επίπεδο στη Λιθουανία, να το αλλάξουμε για εκείνον» (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Σάρας για Πέσιτς: «Αν δεν του αρέσει το επίπεδο στη Λιθουανία, να το αλλάξουμε για εκείνον» (pic)
Το κλίμα για το Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα άρχισε να... ζεσταίνεται από νωρίς, με τους προπονητές να προσελκύουν το ενδιαφέρον!

Μια δήλωση του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν αρκετή για να εκφράσει εμμέσως την διαφωνία του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Euroleague.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως η ομάδα του Κάουνας «προετοιμάζεται σκεπτόμενη μόνο τα παιχνίδια της Euroleague, επειδή στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Συνεπώς έχουν περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση για την Euroleague».

Ο Σάρας κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του συναδέλφου του και είπε: «Είναι η γνώμη του. Αλλά νομίζω πως έχουμε πολύ καλύτερες ομάδες από την Φουενλαμπράδα. Πάντα ήμουν της φιλοσοφίας να κοιτάς τον εαυτό σου. Αλλά αν δεν του αρέσει το επίπεδο της λιθουανικής λίγκας, τότε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε καλύτερο για εκείνον».

Όσο για την περιβόητη ατάκα του Σέρβου κόουτς στα αποδυτήρια το καλοκαίρι, που το όνομα του Λιθουανού ακούστηκε για τους Καταλανούς, απάντησε: «Δεν έχω θέμα με τις ομιλίες στα αποδυτήρια. Μερικές φορές κι εγώ δίνω κίνητρο στους παίκτες μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δημοσιοποιήθηκε. Είμαστε οικογένεια και λύνουμε τα προβλήματά μας μέσα στην ομάδα».

Για τις σχέσεις που έχουν, ο Σάρας τόνισε: «Ποτέ δεν είχαμε την καλύτερη σχέση, αλλά δεν είχα προβλήματα μαζί του. Μιλάμε κανονικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.