Επιστρέφει «σπίτι» του με μοναδικό στόχο την νίκη!

Αντωνία Σπανού
Επιστρέφει «σπίτι» του με μοναδικό στόχο την νίκη!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο, κόντρα σε ένα κορυφαίο αντίπαλο.

Αφήνει πίσω του την προηγούμενη αγωνιστική και επιστρέφει στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο και την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός. Υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:00, NS2) και έχει ως μοναδικό στόχο να μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν κορυφαίο αντίπαλο και να βγει νικητής από αυτή την «μάχη», ώστε να συνεχίσει δυναμικά στην συνέχεια της Euroleague.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Στρέλνιεκς και πλέον έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, να προσπαθήσουν για το καλύτερο μπροστά στον κόσμο τους.

Η Φενέρ από την πλευρά της έρχεται στην Ελλάδα με πολλά... γνώριμα πρόσωπα, αφού Σλούκας και Γκριν γνωρίζουν άριστα πρόσωπα και καταστάσεις στο ΣΕΦ και θέλει την νίκη που θα διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της κατηγορίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.