Αταμάν: «Κρίσιμος αγώνας με Παναθηναϊκό»

Αταμάν: «Κρίσιμος αγώνας με Παναθηναϊκό»
Η Αναντολού Εφές ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Τουρκ Τέλεκομ και ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (16/11, 19:30).

Η Εφές επιβλήθηκε της Τουρκ Τέλεκομ με 87-59 κι ανέβηκε στο 4-2 στην κατάταξη του τουρκικού πρωταθλήματος πριν από την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στην Κωνσταντινούπολη για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

«Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας και είμαι χαρούμενος γι' αυτό το rotation αφού προερχόμασταν από ταξίδι 8-9 ωρών. Ειδικά οι Τούρκοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ κόντρα στην Γκραν Κανάρια, σήμερα μας βοήθησαν αρκετά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε... Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής. Θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας αύριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.