ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αποβολή του Παναθηναϊκού και του Δ. Γιαννακόπουλου από την Euroleague!»

Gazzetta team
ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αποβολή του Παναθηναϊκού και του Δ. Γιαννακόπουλου από την Euroleague!»
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για όσα αναφέρεται πως κατηγόρησε τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του ντέρμπι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τους δύο εκ των τριών διαιτητών πως είχαν στοιχηματίσει στο συγκεκριμένο ματς. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός πήρε θέση μιλώντας για παρερμήνευση και κατηγορώντας τους Πειραιώτες για προσπάθεια δωροδοκίας των δύο διαιτητών.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως θα κινηθεί δικαστικά.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναλυτικά:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.