Και τώρα οι δυο τους!

Gazzetta team
Και τώρα οι δυο τους!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι δύο ελληνικές ομάδες θα παλέψουν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για μια νίκη με αξία βαθμολογική, αλλά και γοήτρου.

Επιτέλους το πρώτο μπασκετικό ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» (21:00, NS2) για την 6η αγωνιστική της Euroleague και οι... μπασκετοπαρέες θα μαζευτούν για να παρακολουθήσουν τις δύο ελληνικές ομάδες να δίνουν την δικιά τους «μάχη».

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι εκείνος που... ανοίγει το κατάμεστο σπίτι του για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «πράσινους» και θα ήθελαν να πάρουν αυτή την νίκη μπροστά στο κοινό τους και να γεμίσουν δύναμη για την συνέχεια.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Μαρούσι με σκοπό μια νίκη που θα του εκτοξεύσει την ψυχολογία για την συνέχεια της σεζόν. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει μέρος στο ντέρμπι, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να υπολογίζει τους υπόλοιπους παίκτες του.

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague ανοίγει την φετινή αυλαία και οι δυο ελληνικές ομάδες θέλουν την νίκη όχι μόνο για το ξεπέταγμα στην βαθμολογία, αλλά και για το ψυχολογικό αβαντάζ που θα κερδίσει μαζί με τους βαθμούς ο νικητής.

Και για να μας πάει καλά ο αγώνας, να θυμάστε πως με το 11888 giaola μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα ό,τι θέλετε! Τόσα ματς στο απαιτητικό πρόγραμμα της Euroleague αυτόν τον χειμώνα χωρίς φαγητό, δύσκολα βγαίνουν!

To καλύτερο; Τώρα παραγγέλνεις φαγητό και καφέ από το 11888 giaola και παίρνεις δώρο €3 για την επόμενη παραγγελία σου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.