Euroleague και bwin μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!

Gazzetta team
Euroleague και bwin μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!
Η EuroLeague Basketball και η bwin ανακοίνωσαν τη νέα χορηγική συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η EuroLeague Basketball και η bwin, η κορυφαία εταιρεία online αθλητικού στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη νέα πολυετή χορηγική συμφωνία τους, η οποία έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Η νέα συμφωνία έχει αρχική διάρκεια τριών ετών και αφορά την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία.

H bwin είναι το κορυφαίο brand online στοιχηματισμού στην Ευρώπη. Συνώνυμη των σπορ, η bwin συνεργάζεται με ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Βρίσκεται στην κορυφή σε αρκετές αγορές, μεταξύ αυτών της Γερμανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Ισπανίας. Σε ό,τι αφορά τον αθλητικό στοιχηματισμό, η bwin προσφέρει επίσης ευρύ φάσμα επιλογών στο καζίνο, το πόκερ και το παιχνίδι bingo μέσω κινητών τηλεφώνων και PC.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στην οικογένειά μας τη bwin σε τρεις από τις πιο σημαντικές "στρατηγικές" αγορές μας» εξήγησε ο Roser Queralto, Chief Business Development Officer της Euroleague Basketball. «Η bwin είναι ένα αξιοσέβαστο όνομα στην αθλητική βιομηχανία και μεταξύ των φιλάθλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία βοηθά την EuroLeague να εξαπλωθεί σε μεγαλύτερη μάζα φιλάθλων»

Ως μέρος της συμφωνίας, η bwin θα φέρει το τρόπαιο της Turkish Airlines EuroLeague στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ισπανίας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με την EuroLeague» ανέφερε από την πλευρά του ο Adam Lewis, Chief Marketing Officer της bwin. «Το μότο μας είναι "ζήσε τη δράση" κι αυτό ακριβώς προσφέρει η χορηγική συνεργασία μας στους πελάτες μας και τους φίλους του μπάσκετ».