Λάνγκφορντ: «Πάντα θέλω να παίζω καλά σε τέτοια ματς...»

Λάνγκφορντ: «Πάντα θέλω να παίζω καλά σε τέτοια ματς...»

Γιώργος Κούβαρης
Λάνγκφορντ: «Πάντα θέλω να παίζω καλά σε τέτοια ματς...»
Ο Κιθ Λάνγκφορντ μιλώντας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/11, 21:00) ρωτήθηκε και για την... παράδοση που έχει «χτίσει» κόντρα στους «ερυθρόλευκους»

Ο Αμερικανός σκόρερ είπε για το ματς ότι «άκουγα όλα αυτά τα χρόνια πολλές ιστορίες για τα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και καταλαβαίνω ότι είναι πραγματικά αληθινές. Ανυπομονώ να τα ζήσω όλα αυτά» ενώ για τη... δική του παράδοση, ανέφερε:

«Κάθε φορά που παίζεις απέναντι σε ΤΟΡ ομάδες της EuroLeague θέλεις να παίζεις καλά. Έτσι και όταν αντιμετώπιζα τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ο Σπανούλης που παίζει καλά και πάντα αυτά τα παιχνίδια ήταν ένα μεγάλο τεστ για μένα. Πάντα θέλω να παίζω καλά και έτυχε να ήταν ο Ολυμπιακός απέναντί μου.»

Όσον αφορά το «που θα κριθεί» το ντέρμπι, ανέφερε: «Ο κοουτς Πασκουάλ έχει την τακτική του και το πλάνο του για να ελέγξει το ματς , αλλά σε τέτοια παιχνίδια σίγουρα θα παίξει ρόλο τι θα κάνεις στο τέλος.»

Και αναφέρθηκε στο... γεμάτο ΟΑΚΑ μετά το sold out που ανακοινώθηκε! «Επιτέλους θα δω το γήπεδο τελείως γεμάτο ως παίκτης του Παναθηναϊκού! Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην προπόνηση και αύριο θα μπορέσω να το ζήσω...»