Βατούτιν: «Αν φοβάσαι τον Σπανούλη, μην παίζεις στην Euroleague!»

Gazzetta team
Βατούτιν: «Αν φοβάσαι τον Σπανούλη, μην παίζεις στην Euroleague!»
Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για το ματς της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό, κάνοντας ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη.

Σε ρωσικό Μέσο μίλησε ο Αντρέι Βατούτιν και στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ τόνισε πως το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν επιπέδου Final 4.

«Με όλο το σεβασμό προς τους προηγούμενους αντιπάλους, αυτή ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ για μας φέτος στην Euroleague, όπως το περιμέναμε. To ματς ήταν επιπέδου Final Four και καταφέραμε να πετύχουμε μια εξαιρετική νίκη παίζοντας ομαδικά».

«Αν φοβάσαι τον Σπανούλη, μην παίζεις στην Euroleague. Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, όπως όλα απέναντι στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του προέδρου τη ΤΣΣΚΑ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας και την ομάδα. Οι παίκτες που έπαιξαν λίγο όπως ο Κουλάγκιν και ο Βοροντσέβιτς, μπήκαν στο παιχνίδι και πρόσφεραν. Δεν το αναφέραμε πριν από τον αγώνα, αλλά την παραμονή της αναμέτρησης ο Ντε Κολό δεν προπονήθηκε καθόλου και σήμερα δεν μπόρεσε να παίξει. Καταφέραμε να πάρουμε μια δύσκολη νίκη. Στην αρχή τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για μας. Μια νίκη απέναντι στον Μπλατ σε κλειστό ματς είναι από μόνο του σημαντικό γεγονός», ανέφερε.