Πασκουάλ: «Αφήνουμε το παρελθόν, κοιτάμε το τώρα»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Αφήνουμε το παρελθόν, κοιτάμε το τώρα»
Τελικό χαρακτήρισε ο Τσάβι Πασκουάλ το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Ματ Λοτζέσκι(2/11, 20:00). Στην αλλαγή νοοτροπίας στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου.

O Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με την Μπουντούτσνοστ, τον χαρακτήρισε τελικό, ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον Ματ Λοτζέσκι.

Όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο παρελθόν, κοιτάζουμε το τώρα. Είμαστε στο 2-2, χάσαμε ένα ματς στην παράταση και ένα ματς στον πόντο. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς, αλλά αυτό το ματς είναι σαν τελικός για εμάς.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει νίκη, αλλά ολοένα και βελτιώνεται και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για τον Λοτζέσκι: «Είναι πολύ καλή είδηση ότι επιστρέφει ο Λοτζέσκι, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε δικαιολογίες ότι χάσαμε παιχνίδια λόγω κάποιας απουσίας. Ωστόσο, ναι, είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει ο Λοτζέσκι».

Από την πλευρά του ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε την διαφορά νοοτροπίας για την ομάδα του.

«Πρόκειται για ένα επικίνδυνο ματς και μία δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Έχει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση η Μπουντούτσνοστ. Είναι πιο σκληρή από άλλες ομάδες. Είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε δει τα λάθη μας, εστιάσαμε σε αυτά. Έχουμε έρθει με εντελώς διαφορετική νοοτροπία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.