Τζέιμς: «Έχω μπροστά μου τα καλύτερα χρόνια!» (vid)

Τζέιμς: «Έχω μπροστά μου τα καλύτερα χρόνια!» (vid)

Gazzetta team
Τζέιμς: «Έχω μπροστά μου τα καλύτερα χρόνια!» (vid)
Ο Μάικ Τζέιμς υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αλλά τόνισε επίσης ότι τα καλύτερα χρόνια είναι... μπροστά του!

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθος της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία πραγματοποίησε καλό ξεκίνημα στη σεζόν έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης:

Μιλώντας στην κάμερα της EuroLeague TV ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε μεταξύ άλλων ότι «βρίσκομαι στο Μιλάνο και έχω την επιθυμία να γράψουμε ιστορία. Έρχομαι από τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που είχε μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και πλέον τώρα θέλω να γίνω κομμάτι αυτή της ιστορίας, με αυτή την ομάδα. Βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω πως τα καλύτερά μου χρόνια είναι ακόμη μπροστά μου».

Όσο για τη συνύπαρξή του με τον Νεμάνια Νέντοβιτς; «Πολλές ομάδες στην EuroLeague εστιάζουν σε εμάς τους δύο. Οπότε το να παίξουμε μαζί και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον θα είναι σημαντικό για την επιτυχία μας» ενώ για τον στόχο του, είπε: «Οι ομάδες που έρχονται εδώ θέλουν να νικήσουν την Αρμάνι, αλλά εγώ επιθυμώ να το αλλάξω αυτό και να μας παίρνουν στα σοβαρά».