Γιασικεβίτσιους: «Ο Καλάθης καθορίζει το ματς»

Γιασικεβίτσιους: «Ο Καλάθης καθορίζει το ματς»

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους: «Ο Καλάθης καθορίζει το ματς»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ-Ζάλγκιρις και υπογράμμισε τα σημεία που θα παίξουν τον μεγαλύτερο ρόλο στο ματς.

«Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον ίδιο κορμό με πέρυσι. Τις ίδιες ιδέες και τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Διαθέτει mobile ψηλούς, οι οποίοι μπορούν να αλλάζουν συνέχεια στην άμυνα. Παράλληλα μπορούν να βάλουν στο παιχνίδι και τους παραδοσιακούς σέντερ όπως είναι οι Βουγιούκας και Παπαγιάννης» δήλωσε ο Σάρας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και συνέχισε:

«Εξαρτώνται πολλά πράγματα από τον Καλάθη. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμά του, αλλά μπορεί και δημιουργεί για όλη την ομάδα χάρη στην εξαιρετική του ικανότητα στην πάσα και στο να διαβάζει το παιχνίδι. Πρέπει να μένουμε μπροστά του σε κάθε μα κάθε κατοχή. Επίσης ο Παππάς και ο Λάνγκφορντ κάνουν πολλά drive οπότε χρειάζεται να παίξουμε καλή άμυνα για να τους σταματήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.