Σάρας: «Ήταν για μένα τεράστιο γεγονός τα ματς της Ζάλγκιρις» (vid)

Σάρας: «Ήταν για μένα τεράστιο γεγονός τα ματς της Ζάλγκιρις» (vid)

Gazzetta team
Σάρας: «Ήταν για μένα τεράστιο γεγονός τα ματς της Ζάλγκιρις» (vid)
Ο Σαρούνς Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη σχέση που είχε με τη Ζάλγκιρις από την εποχή που ήταν μικρό παιδί και θυμήθηκε τα χρόνια που πήγαινε στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του.

Μιλώντας στο κανάλι της λιθουανικής ομάδας, ο τεχνικός της Ζάλγκιρις δήλωσε αρχικά ότι «ειλικρινά δεν θυμάμαι ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα, αλλά πρέπει πρέπει να ήμουν 4-5 ετών. Πήγαινα στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα μου και θυμάμαι πιο έντονα τις μάχες μεταξύ Ζάλγκιρις και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν σχεδόν απίθανο να βρει κάποιος εισιτήρια για αυτά τα ματς. Δεν υπήρχε ούτε μια θέση κενή και θυμάμαι που καθόμουν στην αγκαλιά του πατέρα μου...»

Και συνέχισε: «Σύμφωνα με τους νόμους της Σοβιετικής Ένωσης ήταν αγενές να πανηγυρίζεις και να χτυπιέσαι μέσα στο ματς. Εγώ ωστόσο εκδήλωνα τα συναισθήματά μου από μικρό παιδί και απ' ότι θυμάμαι ο πατέρας μου έδινε πραγματική... μάχη για να με κρατήσει ήρεμο. Επειδή δεν υπήρχαν εισιτήρια ούτε για δείγμα, τα παιδιά κάθονταν στα πόδια των γονιών του. Και αντιλαμβάνεστε ότι ήταν πολύ δύσκολο να αρχίζει κάποιος να πανηγυρίζει».

Για να καταλήξει: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ έντονη. Αγαπούσαμε το μπάσκετ και είχαμε τους αγαπημένους μας παίκτες. Πάντα θα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα παιχνίδια της Ζάλγκιρις, τα οποία αποτελούσαν ένα τεράστιο γεγονός για μένα...»