Από τις 06/11 τα εισιτήρια για το Final 4 της Βιτόρια!

Gazzetta team
Από τις 06/11 τα εισιτήρια για το Final 4 της Βιτόρια!
Τα «μαγικά χαρτάκια» για το Final 4 της Euroleague θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες!

Από τις 6 Νοεμβρίου όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια για την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που θα γίνει στην Βιτόρια, τα οποία θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα «www.f4tickets.com».

Πριν από αυτή την ημερομηνία, οι κάτοχοι διαρκείας της Μπασκόνια θα έχουν την ευκαιρία να «κλείσουν» νωρίτερα θέση για το Final 4, μεταξύ 30/11 και 02/11, ενώ από 31/10 έως 02/11 το ίδιο θα μπορούν να πράξουν συνδρομητές της Euroleague TV, φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί παλαιότερα εισιτήρια για την τελική φάση, αλλά και κάτοχοι διαρκείας των υπολοίπων ομάδων του θεσμού.

Η διεξαγωγή του Final 4 θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα των Βάσκων το τριήμερο 17-19 Μαΐου, στην «Fernando Buesa Arena», που είναι χωρητικότητας 15.000 θεατών.

Το 80% της χωρητικότητας είναι διαθέσιμο στο κοινό, ενώ κάθε μία από τις 4 ομάδες που θα βρεθούν εκεί, θα πάρουν από 600 εισιτήρια. Το υπόλοιπο 20% αναφέρεται σε δημοσιογράφους, χορηγούς και αρχές.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που θα διοργανώσουμε το Final 4 σε μια πόλη που έχει λειτουργήσει σαν μηχανή για την ανάπτυξη της Euroleague με την έναρξη του θεσμού. Το μπάσκετ και η Βιτόρια έχουν μια πολύ καλή σχέση και αυτό το Final 4 θα παρουσιάσει την υποστήριξηη της περιοχής για το άθλημα, όσο και την φιλοξενία στους οπαδούς από το εξωτερικό», σχολίασε σχετικά ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, υπάρχουν 14 διαφορετικές κατηγορίες για κανονικές θέσεις, με τιμές που κυμαίνονται από 185 ευρώ έως 535 για κάθε εισιτήριο τεσσάρων παιχνιδιών. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε στο email: [email protected].

«Συμπαίκτης» της Euroleague για το Final 4 του 2019 είναι η εταιρεία ηλεκτρονικών εισιτηρίων «StubHub».