Μάντζαρης: «Ό,τι έγινε με τον Τζέιμς, θα μείνει μέσα στις γραμμές του γηπέδου»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει την ήττα με την Αρμάνι πίσω του γρήγορα και αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς στο τέλος του αγώνα.

Μάντζαρης: «Ό,τι έγινε με τον Τζέιμς, θα μείνει μέσα στις γραμμές του γηπέδου»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε στην κάμερα της Nova: «Όταν έχεις σχεδόν 100 πόντους μέσα στην έδρα σου, δεν μπορείς να αποφύγεις την ήττα. Δεν ήμασταν αυτοί που δείξαμε σήμερα. Σκεφτόμαστε τι πήγε λάθος και βλέπουμε την αντίδραση στο επόμενο ματς.

Δεν κάναμε καλές επιλογές στην επίθεση και κάναμε λάθη, τα οποία έγιναν εύκολα καλάθια για την Αρμάνι. Το κάναμε μία,... Δύο... Μετά δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε.

Εμείς παίζαμε με τον κόσμο μας, θέλαμε να πάρουμε ενέργεια, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε.

Αν σε μια ήττα τα βάψεις μαύρα, δεν κάνεις τίποτα. Όπως κι αν κάνεις μία νίκη, δεν μπορείς να πεις ότι είσαι ο καλύτερος. Κάναμε ήττα εκτός προγράμματος αλλά όλοι μπορούν να κερδίσουν παντού. Πάμε με Ήφαιστο και Μακάμπι να αντιδράσουμε».

Για το περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς στο φινάλε της αναμέτρησης, είπε: «Ό,τι έγινε μέσα στις γραμμές του γηπέδου, μένει μέσα στις γραμμές. Ήθελε να σουτάρει στο τέλος, τελείωσε».