Μπλατ: «Φταίει η πνευματική μας προσέγγιση» (vid)

Μπλατ: «Φταίει η πνευματική μας προσέγγιση» (vid)

Μπλατ: «Φταίει η πνευματική μας προσέγγιση» (vid)
Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε τους λόγους που έφερεαν την ήττα από την Αρμάνι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο τόνισε ότι η ομάδα δεν ήταν πνευματικά έτοιμη, ενώ παράλληλα έδωσε υπόσχεση προς τον κόσμο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφέρουν καλύτερο θέαμα στον λαό τους:

«Συγχαρητήρια στην Αρμάνι που έκανε ένα καλό παιχνίδι. Υποφέραμε από το ταξίδι και είχαμε κούραση τόσο ψυχολογική όσο και σωματική, την οποία δεν μπορέσαμε να την ξεπεράσουμε. Θα πω κάτι που είπα και στους παίκτες, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο ωραία ή τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Αυτή τη στιγμή είμαστε δύο νίκες και μία ήττα και πρέπει να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για να ανταπεξέλθουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Θέλαμε να τους δώσουμε μία καλύτερη εμφάνιση και καλύτερη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορα, αυτό που πιστεύω ότι επηρρέασε ήταν ότι η αντίπαλος έβαλε 10 παραπάνω τρίποντα, δηλαδή είναι 30 πόντοι. Αν δούμε τα στατιστικά είχαμε 21 ασίστ και είχαν 13, ποιος έτρεχε και πάσαρε την μπάλα δεν είμαι σίγουρος για να το πω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έβαλαν 10 παραπάνω τρίποντα και πήραν 30 πόντους απ' αυτό. Επίσης η διαφορά στις βολές ήταν μεγάλη και έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν θα έλεγα ότι φταίει το τέμπο του αγώνα, αλλά η δική μας πνευματική προσέγγιση».