Νέα συνεργασία για την Euroleague

Gazzetta team
Νέα συνεργασία για την Euroleague
Η Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την StubHub, η οποία γίνεται ο επίσημος χορηγός στο θέμα των εισιτηρίων, αλλά και marketplace των φιλάθλων της διοργάνωσης.

Νέα συμφωνία για τη Euroleague, η οποία ανακοίνωσε πως η StubΗub θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης στο θέμα των εισιτηρίων, αλλά και για τα VIP εισιτήρια του Final 4 της διοργάνωσης.

Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε για βελτιωθεί ο τρόπος της αγοράς των εισιτηρίων για το Final 4, να φτάσει η διοργάνωση σε νέους τύπους πελατών με τη βοήθεια τεχνολογικά ανεπτυγμένων πλατφόρμων και να συνδέσει τους πελάτες από όλο τον κόσμο σε έναν ασφαλή χώρο αγοράς.

Με παραπάνω από 2.2 εκατ, ανθρώπους να παρευρίσκονται στα ματς της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν και με τις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο, η Euroleague είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα αθλήματα και στον χώρο της ψυχαγωγίας. Η StubHub θα είναι το... κλειδί για την ανάπτυξη της λίγκας με τη βοήθεια του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών.

Η StubHub Corporate είναι η πρώτη B2B κατηγορία της StubHub και συνεργάζεται με πάνω από 2.000 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες και εταιρείες. οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες ζωής τους με τους πελάτες και τους συναδέλφους.