Μπλατ: «Σε μία μεγάλη σεζόν όλοι οι παίκτες πρέπει να προσφέρουν»

Μπλατ: «Σε μία μεγάλη σεζόν όλοι οι παίκτες πρέπει να προσφέρουν»
O Ντέιβιντ Μπλατ και ο Ζακ ΛεΝτέι μίλησαν για την αυριανή (19/10) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αρμάνι.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλυσε την αυριανή αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ:

Για το παιχνίδι: Ήταν ιδιαίτερη εβδομάδα με δύο ματς σε τρεις μέρες και ταξίδι ενδιάμεσα. Αυτή όμως είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζει κάθε ομάδα τη Euroleague και οφείλουμε να φανούμε προετοιμασμένοι. Για αυτό προσπαθούμε από την πρώτη μέρα. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει ποιοτικό μπάσκετ. Προκείται απλά για μία ακόμη πρόκληση για μας. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως ομάδα κι όχι μεμονωμένα

Για τον Στρέλνιεκς: Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Γιάνις. Υποφέρει από έναν μυϊκό τραυματισμό, αλλά θα δούμε αύριο.

Για την προσφορά πολλών παικτών: Οταν έχεις μεγάλη σεζόν και τόσα πολλά παιχνίδια όλοι οι παίκτες πρέπει να προσφέρουν. Το μήνυμα αυτό το περνάω κάθε μέρα, δεν ήταν μόνο χθες. Να συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία μας.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο Νίκολα σε ατομικό επίπεδο ήταν καταπληκτικός, αλλά η συνέπεια είναι αυτή που θα τον καθορίσει σε σπουδαίο παίκτη. Θα είμαι χαρούμενος αν έχει σταθερότητα στην απόδοση. Δουλεύει σκληρά πάντως.

Για τις δύο εκτός έδρας νίκες: Στις δύο έδρες αυτές ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πρόβλημα τα περασμένα χρόνια, αλλά τώρα είναι άλλη ομάδα κι άλλη σεζόν. Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο με δύο ματς μακριά από το γήπεδο μας. Τώρα όμως παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να νικήσουμε ώστε να αξιοποιήσουμε όσα κάναμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας που είμαι σίγουρος πως θα μας προσφέρουν ενέργεια, δύναμη και πάθος.

ΛεΝΤΕΪ: «Συνεχίζουμε να έχουμε το πόδι μας στο γκάζι»

Ο Ζακ ΛεΝτέι με τη σειρά του είπε πως, «η Αρμάνι είναι μία ομάδα με παίκτες που σκοράρουν αρκετά. Εμείς ανυπομονούμε να παίξουμε άμυνα και να πασάρουμε τη μπάλα σωστά. Είμαστε επαγγελματίες οπότε δεν είναι δύσκολο να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο μέσα σε λίγες ώρες, έχουμε αρκετούς βετεράνους παίκτες που μας βοηθούν. Εχουμε και καλούς προπονητές που μας προετοιμάζουν όπως πρέπει.

Ελπίζω να μας υποστηρίξει ο κόσμος να φτάσουμε στο 3-0. Να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την Euroleague. Όλα τα ματς έχουν πίεση, συνεχίζουμε να έχουμε το πόδι μας στο γκάζι και προχωράμε ώστε να προστατέψουμε την έδρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.