Παπανικολάου: «Κερδίσαμε σε δύο έδρες που πέρυσι πονέσαμε πολύ»

Παπανικολάου: «Κερδίσαμε σε δύο έδρες που πέρυσι πονέσαμε πολύ»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού ενώ θυμήθηκε τα... περσινά.

Ο διεθνής φόργουορντ μιλώντας στην κάμερα της «Nova» ανέφερε, «Έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή αρχή και στη Μόσχα και εδώ. Τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν δείξει σκαμπανεβάσματα με Χολαργό και Κύμη. Σίγουρα είναι όμορφες οι εμφανίσεις στην Euroleague. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για μεγάλα πράγματα και στόχους. Έχουμε δουλέψει με έντονο ρυθμό, αλλά χρειάζεται δουλειά απ' όλους για να παίξουμε στις δυνατότητές μας και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι σημαντικό που έχουμε κερδίσει σε δύο έδρες που πέρυσι πονέσαμε πολύ. Το κρατάμε και συνεχίζουμε παρακάτω».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός είπε πως, «Έχουμε δουλέψει πολύ για να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ. Είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του κόουτς αυτό. Θα υπάρξουν και μέρες που θα έρθει η ήττα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Για εμάς ήταν κάτι φυσιολογικό μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι ωραίο να ακούς ότι έπαιξες καλό μπάσκετ στο κρίσιμο σημείο. Εγώ κοιτάζω μπροστά και το τι μπορούμε να δώσουμε στη συνέχεια στον κόσμο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.